Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013

Κάρτα "la vie est belle"Όπως έχετε καταλάβει ανακάλυψα τους διαγωνισμούς και στο λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω το μόνο που κάνω είναι να δημιουργώ! Αυτή τη φορά συμμετέχω στο διαγωνισμό του "Get Creative"  card sketch challenge!!
To σκετς κάρτας που μας έχει δώσει είναι το παρακάτω :
Με βάση αυτό δημιούργησα μια κάρτα σε χρώματα πορτοκαλί,ροζ,πράσινα και μωβ,σε συνδυασμό με φυσικά υλικά! Η φράση που έχω χρησιμοποιήσει είναι "La vie est belle" και την αφιερώνω σε ένα άτομο (ξέρει αυτό) που πρέπει να δει τη ζωή αλλιώς και να σκέφτεται ότι πρέπει να ζει ωραία την κάθε μέρα που περνάει , να διώξει επιτέλους το άγχος από τη ζωή του και να κάνει πράγματα που τον ευχαριστούν!!Ακούςςςς;;;Γιατί πολύ απλά η ζωή είναι μικρή αλλά είναι και ωραία!!!!!!!!!!!!!

3 σχόλια:

  1. Hi there, thanks so much for taking the time to join us at Get Creative and I do hope your friend gets the message! Love the different elements and textures you have used on your lovely card and that gorgeous orange ! Thanks so much for playing along and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία κάρτα, και τόσο ωραίο το μήνυμα! Πολύ χαίρομαι που παίζεις μαζί μας, είναι πολύ ωραίες οι συμμετοχές σου! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή